maanantai 4. joulukuuta 2017

Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa idea/kokeilu

Hei!

Tässäpä minun ideani, jota toteutan juuri vasta alkaneella pitkän matematiikan geometrian kurssilla. Kurssi on siis vasta alkanut, eivätkä oppilaat ole vielä ehtineet tehdä yhtään videota.

Ideani oli, että oppilaat tekevät opetusvideon geometrisen ongelman ratkaisemisesta käyttäen vain harppia, kynää ja viivainta. He tekevät mainoksen, johon he liittävät QR-koodin, jonka takana opetusvideo on. Nämä mainokset kokoamme kurssin aikana matematiikan luokan seinälle, jotta muut opiskelijat voivat niitä käydä katsomassa. Geometrisia ongelmia on 10 ja oppilaat tekevät videot 3-4 oppilaan ryhmissä. Tein itse mainoksen tästä ryhmätyöstä ja liitin siihen QR-koodin, jonka takaa ongelmat, ohjeet ja ryhmiin ilmoittautumislinkki löytyvät.

Ystävällisin terveisin Virpi Kiiskilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.