sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ideoita ruotsin opiskeluun

Täällä kaksi Tarvitsee kaveria –intiaania, Leena Kiuru ja Hanna Heikkilä.

Olemme ottaneet haltuun kaksi sovellusta: answergardenin ja qr-koodin käytön. Answergardenilla on esim. kysytty mitä ja miten oppilaat haluavat kertaustunnilla kerrata ja viritelty uusia teemoja kun asia vaihtuu. Kun aiheena oli kuluttaminen, kysyttiin: ”Vad kan du inte leva utan?” ja ”Vilken av dina ägodelar kan du inte leva utan?” Eipä juuri yllätytty kun jälkimmäisessä tuli isoimmalla fontilla näkyviin ”mobilen”.

Open juhlahetkiä oli, kun abit sanoivat ”Ei mulla ole qr-koodin lukijaa” ja ope sai vastata, että snapin kamerakin lukee niitä. (Kiitos tiedosta Kaisu Mäki!)

Ainakin svenska dagenina jaettiin vastattavaksi netistä löytynyt pieni ruotsinkielinen historia-aiheinen tietokilpailu. Muutenkin on jaettu tutustuttavaksi oheismateriaalia.

Tässä jaksossa jaetaan neloskurssilaisille Svenska kyrkanin Alternativ julkalender.

Tässä teillekin ja hyvää joulua!

T: Leena ja Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.