SYKSY17: Sosiaalisen median alustat, työkalut ja sovellukset

Koulutuksen kuvaus


Moduulin (2 op) aikana osallistujat perehtyvät sosiaaliseen mediaan toimintakulttuurina, joka edistää oppijoiden aktiivisuutta, avoimen jakamisen kulttuuria ja koko kouluyhteisön vuorovaikutusta myös koulun seinien ulkopuolelle. Sosiaalinen media nähdään sekä monipuolisena työkaluna oppimisen edistämisessä että opettajien ammattitaidon ylläpitämisessä ja ammatillisessa verkostoitumisessa.

Ensimmäinen webinaari toimii johdantona, jonka päätteeksi sovitaan tulevien webinaarien teemat osallistujien toiveiden pohjalta. Tästä voit tutustua viime kevään toteutuksen sisältöihin.

Koulutusosio toteutetaan täysin verkossa ja siihen kuuluu kuusi webinaaria, joista jokaiseen kuuluu ennakko- ja jälkitehtäviä. Näiden avulla osallistujat tutustuvat somen pedagogisesti mielekkääseen hyödyntämiseen ja löytävät hyviä työkaluja, joita hyödyntää omassa työssä.

Kouluttajana toimii Matleena Laakso (blogi ja yhteystiedot)

Kuusi webinaaria


Kaikki webinaarit järjestetään klo 15.30-16.45. Ohjeet ja linkin AC-huoneeseen löydät webinaarisivulta.
  • to 2.11.
  • ma 6.11.
  • ti 14.11.
  • ke 22.11.
  • to 30.11.
  • ti 12.12.


Materiaalit ja oppimistehtävät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.