sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Fwd: Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa / Petri Sakala

Frankofonia-viikon jälkitunnelmissa tein ranskan ykkösille Aurasmalla viiden rastin radan, jolla pääsi tutustumaan Euroopan ranskankielisiin maihin. Triggereiksi latasin Pixabaysta maiden muotoiset liput. Overlay oli ranskan kakkosten ja minun keksimä kysymys kyseiseen maahan liittyen ja neljä vastausvaihtoehtoa. Kakkosille annoin ohjeeksi keksiä kysymyksiä, joihin ei vastaus löytyisi ihan ensimmäisellä googlauksella.

Alun ongelmien ja pienehkön minun ja Aurasman välisen riitaantumisen jälkeen onnistuin lopulta saamaan kiinni sovelluksesta ja luomaan rastit. Overlay-tekstit olivat ensiversiossa liian pieniä mutta pienen hiomisen jälkeen sain nekin paremmiksi.

Liitteenä on esimerkki Belgiasta. Kaikki rastit voi kokeilla Aurasmassa etsimällä käyttäjänimeni Nordist, klikkaamalla Nordist's Public Auras ja lopuksi Follow.

Aion käyttää Aurasmaa jatkossakin, nyt kun olen saanut sovittua alun erimielisyytemme ja ymmärrämme toisiamme entistä paremmin.
Petri Sakala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.