sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Oulun Lyseon lukion koulutus jälkeen

Terve Matleena,
tällää miten olen oppimaani opetuksessa käyttänyt. Lähetän myös padlet:iin minun ajatuksia päätöswebinaarista.

Ajatuksia aloitus seminaarista jälkeen: S.Futurum opetuksen jälkeen käytin "Quizlet-LIVE" juttu. Olen käyttänyt Quizlet jo monta vuotta mutta ei koskaan tähän asti Live versio. Kokemuksia tästä ovat sekä positiivisia kuin negatiivisia. Negatiivinen asia oli että Quizlet Live versio tarvitse ainakin 4 pelaaja tai 4 monikertaista (esim 8, 12, 16 jne) opiskelijat ja kun oppitunnilla oli esim 14 opiskelijaa, oli ryhmiä että oli enemmän pelaajat kun muut ryhmiä. Ja tämä aiheutti paljon keskustelua opiskelijoista että oli epäreilua kilpailu… Mutta, toisaalta positiivinen asia oli että toisessa ryhmissä että oli yhtä suuri opiskelijan numero toimi hyvin ja oli hyvä tapa herätä vahan opiskelijat oppitunnin lopussa ja kertaa sanastoa hauskalla tavalla J. "Xbreikki" oli mukava tutustua, varmasti on jotakin että aion käyttää tämän jakson arviointipäivänä. Idea on että käytetään sen kaksi kerta: niin kuin pieni "warm-up" ennen pääkoe ja toinen kerta pääkokeen jälkeen, niin opiskelijoiden oma arviointi apu-työkalussa

Toivottavasti näin kaikki on kunnossa 😊

Kiitos tästä mukavasta mahdollistuksesta ja anteeksi Matleenaa että tässä viestissä ei olut niin hyvää suomea, suomi ilmeisesti ei ole minun äidinkieli, mutta yritän pikku hiljaa parantaa.

Hyvää päivän jatkoa sinulle!

T.,
Maria Alexaki
Espanjan opettaja, Oulun Lyseon lukiossa

2 kommenttia:

  1. Niitä ryhmiä voi myös sekoittaa aina muutaman pelin jälkeen. Olen pelannut satoja quizlet live -pelejä eikä kukaan koskaan ole sanonut, että se olisi epäreilua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tehtävistä ja palautteesta! Suorituksesi on nyt valmis ja saat todistuksen yliopistolta tammi-helmikuussa. Suomesihan on oikein hyvää eikä minulla ollut mitään vaikeuksia sitä ymmärtää! Pero yo no hablo español como un poco, ja tuokin on kirjoitettu Google-kääntäjän avulla.

    VastaaPoista

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.