keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa -lähipäivän idea

Ajattelin perustaa Aurasmaa hyödyntävän "luntti"radan luokkaan, jossa Notegraphyllä tehdyistä korteista löytyisi kielioppia laajemmin selittävät muistiinpanot. Varmaan sitten kuvana, ellei sattumoisin löydy hauskempia videoita YouTubesta.
Varsinainen oppilaiden kanssa tehtävä Aurasma-rata toteutetaan viimeisessä jaksossa oppilasvoimin. Valinnaisen englannin ryhmä lähtee kanssani suunnittelemaan Suomi100-teemaan kortteja ja piirroksia koulumme aulaan, ja johonkin sopivaan paikkaan laitamme ohjeet siitä, miten löytää lisätty materiaali Aurasma-appin avulla. Voimme sisällyttää myös url-linkkejä ja muuta mukavaa qr-koodeina niille, joiden puhelimiin ei Aurasma mahdu. Ja tavoitteenahan on, että oppilaat itse tekisivät myös tuon kuvan, johon lisätodellisuus liitetään. Tämä työ ei ehdi esittelyyn siihen lopetuswebiaariin, joten siellä näette vain valittuja paloja omasta luokkaan (vähitellen) syntyvästä muistiinpanokoristelusta.

Arjaleena

1 kommentti:

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.