lauantai 21. tammikuuta 2017

Esimerkkejä digitarinoista

Tämän viikon lähikoulutuspäivässä Turussa kokeilimme mm. useita maksuttomia sovelluksia, joilla voi helposti tehdä erilaisia elokuvia, kuvatarinoita ja animaatioita. Alle upotettuun Padletiin olen kerännyt esimerkkejä eri sovelluksilla tehdyistä tuotoksista.

Adobe Sparkin kolme sovellusta, video, pages (sähköiset julkaisut) ja post (some-postaukset), toimivat sekä pc-koneen selaimella että iPad-sovelluksina. Video-sovellukseen on hiljattain tullut uutena mahdollisuus tuoda sinne kuvien, yksinkertaisten ikoni-kuvakkeiden ja tekstin lisäksi myös videopätkiä.

Yle Uutisluokka julkaisi hiljattain viisi Mikko Laineen muutaman minuutin mittaista erinomaista opetusvideoita mobiilivideoiden kuvaajille. Suosittelen lämpimästi!


Tehty Padletilla
KOPIOI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.