sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Tukea lukio-opetuksen digitalisaatioon

SCHOLAE FUTURUM -hanke tarjoaa tukea lukio-opetuksen digitalisaatioon. Keskeisessä roolissa on digitaalisten oppimisympäristöjen, oppimisresurssien, sovellusten ja laitteiden hyödyntäminen luontevana ja jokapäiväisenä osana oppimisprosessia ja toimintaa. Opetuskokeilut, arjen innovaatiot ja hyvien käytänteiden jakaminen ovat hankkeessa vahvasti esillä. Hankkeen toteuttaa Turun yliopisto ja sitä rahoittaa Opetushallitus.

Kick off -webinaari järjestetään 16.11.2016 ja sähköisen arvioinnin verkkokoulutus alkaa marraskuussa. Heti keväällä 2017 käynnistyy monta muutakin 2 op -koulusta joko kokonaan verkossa toteutettuna tai sisältäen yhden lähipäivän Turussa ja verkkotyöskentelyä.
Nyt on siis aika ilmoittautua mukaan: scholaefuturum.utu.fi

Tämä blogi palvelee ensisijassa koulutusten osallistujia toimien sekä materiaalien ja tallennelinkkien jakamisen paikkana että avoimena oppimisympäristönä. Sivupalkista löydät tarkemmat tiedot kustakin koulutuksesta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.