maanantai 31. lokakuuta 2016

Scholae Futurum -osallistujat kartalla

Zeemaps on palvelu, jonka avulla voidaan yhdessä merkitä karttaa paikkoja. Alle upotettuun karttaan on tarkoitus koota tämän hankkeen osallistujat, olit sitten vain hankkeen käynnistävässä Kick-Off-tilaisuudessa tai osallistuit useampaankin 2 op -koulutuskokonaisuuteen.

Merkkaa kartalle nykyinen asuinpaikkasi. Paikkakunnan tarkkuus riittää, tarkkaa osoitetta ei tarvitse antaa. Halutessasi voi liittää sijaintitietoon kommentin.

Avaa tästä hankkeen kartta ja kirjaudu sisään (Sign-in/Register). Jos haluat luoda omat tunnukset ja jossain vaiheessa tehdä karttoja oppijaryhmäsi kanssa, valitse Register. Jos et nyt halua tehdä omia tunnuksia, voit käyttää yhteistunnuksia. Mene tällöin kohtaan Sign-in ja käytä s-postia scofut@gmail.com ja salasanaa marrasZ.

Kirjauduttusi lisää asuinpaikkasi kohdasta ADDITIONS ja sieltä ADD MARKER - SIMPLY. Kirjoita kohtaan Location paikkakunnan nimi. Halutsessasi voit antaa muitakin tietoja. Valitse lopuksi SUBMIT.

Kuten usein tällaisilla palveluilla, ylläpito-oikeus on kartan luoneella henkilöllä. Jos siis haluat esimerkiksi jotain poistettavan, mutta oikeutesi eivät siihen riitä, laita kommentti alle tai viesti suoraan Matleenalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.