keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Kahoot-kokeilu

Hei,

Kokeilin Kahoottia Kemia5-kurssin edellisen kerran oppitunnin asioiden kertaamiseen. Alussa opiskelijat huokasivat, että taas Kahoot! No, nopeasti ja aktiivisesti he sen kuitenkin tekivät. Älykännykättömiä opiskelijoita pyysin menemään kaverin viereen (eivät oikein tuntuneet tykkäävän). En tiedä miksen saanut pisteytystä toimimaan, mutta opiskelijat sanoivat että se oli hyvä, koska kenellekään ei tullut paha mieli.

Vaikkei mennyt ihan putkeen, aion kokeilla toistekin ja ehkä jotain muutakin sovellusta.

-Päivi

1 kommentti:

  1. Päivi, tuohan on loistava idea, kuten opiskelijoiden palaute kertoo, vaikka syntyikin vahingossa! Kyselyssä voi valita antaako vastauksille pisteitä vai ei. Näin mukaan saa mm. itsearviointi- ja mielipidekysymyksiä. Jos kyselyn tyypiksi valitsee Discussion tai Survey, oikeita vastauksia ei voi määritellä.

    VastaaPoista

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.