torstai 17. elokuuta 2017

Ilmoittautuminen syksyn 2017 koulutuksiin käynnissä

Tietoja alla päivitetty useasti :)

Hyvää alkanutta lukuvuotta teille kaikille! Kuten keväällä lupasimme, Turun yliopiston Scholae Futurum -hanke tarjoaa syksyllä uusintana kaksi koulutusta. Toiseen kuuluu lähipäivä, toinen järjestetään täysin verkossa. Nyt on aika ilmoittautua ja/tai vinkata näistä kollegoille!


Em. linkeistä (ja tämän blogin sivupalkista) pääset näiden koulutusten verkkosivuille. Sieltä näet tarkemmat ajankohdat, sisällöt ja ilmoittautumislomakkeen. Sivupalkin kautta pääset halutessasi tutustumaan myös kevään toteutuksiin.

Joulukuussa järjestetään vielä hankkeen päätöswebinaari. Sen ajankohta ja sisältö on vielä avoin, mutta voit hyvin esittää toiveita em. koulutusten aikana tai vaikka kommentoimalla tätä blogijulkaisua.

Kirjotin tänään kevään webinaarikokemuksista myös omaan blogiini otsikolla Lukio-opettajien Scholae Futurum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.