Sähköinen arviointi opetuksessa alk. 30.11.2016

Koulutuksen kuvaus


Sähköinen arviointi opetuksessa 2 op -koulutuksessa perehdytään sosiaalisen median työkaluihin, joilla voi helposti tehdä erilaisia sähköisiä kyselyitä, kokeita ja harjoituksia. Samalla tutustutaan digiajan välineisiin ja työtapoihin, joiden avulla voidaan edistää itse- ja vertaisarviointia osana oppimisprosessia.

Toteutus tapahtuu täysin verkossa ja kokonaisuuteen kuuluu viisi webinaaria, joissa jokaisessa on luento, keskustelua ja yhteisöllistä työkentelyä sekä aikaa omille kysymyksille. Lisäksi koulutukseen kuuluu ohjattua verkkotyöskentelyä, minkä tuloksena osallistujat harjoittelevat uudenlaisia arvioinnin tapoja omien opiskelijoidensa kanssa.

Kouluttajana toimii Matleena Laakso (Matleenan blogi ja yhteystiedot)


Webinaarin ajakohdat klo 14.15 - 16.00

  • ke 30.11.2016 
  • ma 12.12.2016 
  • ma 16.1.2017 
  • to 2.2.2017 
  • to 9.2.2017
  • Tallennelinkit: Salasanan olet saanut s-postiisi.
Webinaarihuoneen osoite on webmeeting.utu.fi/scholaefuturum ja tarkemmat ohjeet löydät tämän blogin webinaarit-sivulta. Olet saanut pikaohjeet myös kutsun mukana. On erittäin toivottavaa osallistua webinaareihin reaaliaikaisesti. Ne myös tallennetaan ja tallenteet on tarkoitettu vain ilmoittautuneiden henkilökohtaiseen käyttöön.

Jos et voi osallistua reaaliaikaisesti, katso tallenne ja lähetä lyhyt pohdinta oppimastasi joko julkisesti tähän blogiin (sait blogin sähköpostiosoitteen s-postiisi heti ensimmäisen webinaarin jälkeen) tai vain tämän koulutuksen osallistujille näkyen samaan Padletiin, missä tallennelinkitkin jaetaan (salasanan olet saanut s-postilla).


Oppimistehtävät ja materiaalit


Kuhunkin webinaariin liittyvät oppimistehtävät ja materiaalit löydät omalta blogisivultaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.