Opettajat ja oppijat materiaalin tuottajina ja jakajina alk. 11.1.2017

Koulutuksen kuvaus


Koulutusosion (2 op) tavoitteena on perehtyä erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla opettajat voivat tehdä koulutusmateriaaleja ja opiskelijat kuvata erilaisia ilmiöitä, oppimisprosessiaan tai osoittaa osaamistaan. Lisäksi perehdytään avoimen jakamisen kulttuuriin ja Creative Commons –lisensseihin, joiden avulla löytää esim. kuvia tai musiikkia omiin tuotoksiin tai jonka avulla voi kertoa, millä ehdoin muut saavat omaa tuotosta hyödyntää. Nämä tuotokset voivat olla erilaisia videoita, animaatioita, digitarinoita, sähköisiä julkaisuja ym. Osioon kuuluu yksi lähipäivä ja kaksi webinaaria sekä ohjattua verkkotyöskentelyä.

Kouluttajana toimii Matleena Laakso (Matleenan blogi)

Lähipäivä ja webinaarit

  • Aloituswebinaari ke 11.1.2017 klo 15:15-16:15
  • Lähipäivä Turussa to 19.1.2017 klo 9:30-15:30  
  • Päätöswebinaari ke 8.2.2017 klo 15-17
    • Jokaisella olisi hyvä olla käytössä mikrofoni. Parhaiten toimivat USB-liitännällä kytkettävät kuulokemikrofonit

Webinaarihuoneen osoite on webmeeting.utu.fi/scholaefuturum ja tarkemmat ohjeet löydät tämän blogin webinaarit-sivulta. Olet saanut pikaohjeet myös kutsun mukana. On erittäin toivottavaa osallistua webinaareihin reaaliaikaisesti. Ne myös tallennetaan ja tallenteet on tarkoitettu vain ilmoittautuneiden henkilökohtaiseen käyttöön.

Jos et voi osallistua webinaareihin reaaliaikaisesti, katso tallenne ja lähetä lyhyt pohdinta oppimastasi Padletiin, mistä löydät myös tallennelinkit. Sinne voit muutoinkin kommentoida webinaarien herättämiä ajatuksia. Tallenteet on tarkoitettu vain osallistujien henk.koht. käyttöön ja em. Padlet on suojattu salasanalla, jonka saat koulutuksen alkaessa.


Oppimistehtävät ja materiaalit


Webinaareihin ja lähipäivään liittyvät oppimistehtävät ja materiaalit löydät omalta blogisivultaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.